Oprichting zakelijke partners

Een van onze lange termijn doelen is een zakelijke partnerschap op te zetten met bedrijven in Nederland. Er zijn twee types van samenwerking.

  1. Gecontracteerd werk waarbij de WGTC is gecontracteerd door een kleding kleinhandel om hun producten te maken.
  2. In kleinhandel winkelverkoop waarbij WGTC is gecontracteerd kleding te leveren aan winkels in Nederland.

Dit zal het mogelijk maken om de meisjes een eigen inkomen te verdienen en om hun vaardigheden te ontwikkelen door te werken als deel van het bedrijf.

Deze zakelijke overeenkomsten zijn cruciaal voor de continuïteit en verdere ontwikkeling van de Western Girls Training Centre.

 

OneSuitWonder

Zakelijke partners OneSuitWonder

Momenteel zijn we in een vroeg stadium met een partnerschap met OneSuitWonder.

OneSuitWonder is een kleine onderneming die alles-in-een regenpakken, regenbroeken en draag tassen om te dragen als je aan het fietsen bent. In de beginstadium van het partnerschap zullen de meisjes de regenbroeken en draagtassen maken.

Om de OneSuitWonder producten te zien kunt U naar de website gaan: www.onesuitwonder.com

 

Stichting Kringloop Winkel

Zakelijke partners kringlooptwello

Een van de doelstellingen van Stichting Kringloop Winkel in Twello is het sponsoren van één of meerdere goede doelen. Wij zijn dan ook zeer blij dat Stichting Kringloop Winkel een overeenkomst met Western Girls Training Centre is aangegaan. Bij de kringloop Winkel in Twello hebben ze kleding in de verkoop die door onze leerlingen in Ghana zijn gemaakt.

100% van de verkoop wordt geretourneerd naar de Western Girls Training Centre.

Meer informatie: www.kringloopwinkeltwello.nl

 

Belangstelling?

Heeft u belangstelling of wilt u meer weten of een eventuele samenwerking mogelijk is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons middels onderstaand formulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.